Comunicar eficaçment la imatge institucional de centre educatiu

Treball d’investigació sobre “Entorns digitals per a la projecció externa dels centres educatius: comunicar eficaçment la imatge institucional de centre” forma part del projecte de final del Màster Oficial en Direcció i Gestió de Centres Educatius realitzat a la Universitat de Barcelona durant el curs 2014-15.

 

La investigació té com a propòsit analitzar els aspectes positius i negatius de la projecció externa d’uns centres educatius en diversos entorns digitals per detectar quins d’aquests aspectes afavoreixen la imatge institucional de centre i com projectar-la externament de forma eficaç. Així mateix, aquesta investigació té com a finalitat concretar com utilitzar i gestionar els diversos entorns digitals per a realitzar una bona projecció externa del centre i extraure com a conclusió una proposta a mode de guia per a qualsevol centre educatiu de com millorar la imatge institucional projectada en el web i a altres entorns digitals.

Guia per a la Projecció externa de la Imatge Institucional Educativa

Web exemple

Premi

extraodinari

Treball d'investigació educativa

Escola El Pilar

Pàgina web creada per al centre escolar concertat "El Pilar" de Cornellà de Llobregat.

El disseny visual i l'organització del contingut són d'atribució a la meva persona Queda absent de la meva autoria el contingut textual i multimèdia, pertanyent al propi centre escolar, qui té la propietat del domini i la capacitat de modificació.

El web va ser creat seguint les conclusions de l'estudi educatiu de pròpia autoria “Entorns digitals per a la projecció externa dels centres educatius: comunicar eficaçment la imatge institucional de centre”.

Accés a l'estudi educatiu

web "El Pilar"

  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 per Alba Aguilar

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now