top of page

Explicació del web



La pàgina web ha estat creada seguint unes fases que ens hem marcat per anar prenenet totes les decisions amb un certa lògica.


Primerament vam prioritzar escollir la informació i el contingut que creiem hauria de facilitar una pàgina web educativa d'un centre educatiu. Un cop seleccionat el contingut, el varem organitzar en apartats i subapartats per crear el menú del web per a què s'accedeixi a tota la informació en un màxim de 3 clicks. L'organització que presentem amb la present web està pensada per a accedir a la informació en un màxim de 2 clicks, molts d'ells només està a un click.


Un cop estructurat el contingut, varem passar a decidir aspectes de disseny, tècnics, funcionals, d'accessibilitat i d'actualització. La pàgina principal o index, es mostra els trets més importants que volem destacar: L'actualitzat del centre amb un espai de notícies del centre, accés directe als blocs de cada curs, als projectes de l'escola, a un espai de participació oberta per a la comunitat educativa i un espai on s'ofereix recursos online.


L'espai de notícies està mostrat com ens agradaria visualitzar-lo però amb aquest editor no es podia crear, per això no funciona, doncs està fet amb formes i imatges. La idea és que es veies com passen en intervals de 5 segons les 6 últimes notícies que l'escola ha informat a l'apartat, si real, de notícies, que funciona com un bloc (dins el mateix web).

Tags:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page